top of page
werken.jpg

Miniclass
Borstvoeding &Werk

Krijgt u als (preverbaal) logopedist naast vragen over het drinken van de baby uit de fles of het introduceren van de bijvoeding ook regelmatig vragen van ouders over de combinatie van borstvoeding en werk? Wilt u bijgepraat worden over de meest recente richtlijnen en ontwikkelingen op het gebied van het afkolven, bewaren en opwarmen van moedermelk en wilt u meer weten over de mogelijkheden, die er zijn om borstvoeding en werk te combineren? Wilt u uw kennis opfrissen en deze ouders verder kunnen helpen door hen van de juiste informatie te voorzien? Volg dan deze miniclass over borstvoeding in combinatie met werk.

De miniclass is toegankelijk voor (preverbaal) logopedisten (NL en BE).  De groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers.

Docent

De miniclass is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een lactatiekundige IBCLC en wordt gegeven door Lidwine Schoonhoff (preverbaal logopedist, SI therapeut, borstvoedingsdeskundige en namens de NVLF afgevaardigd binnen de Landelijke Borstvoedingsraad).

Wilt u meer informatie over de docent? Klik dan hier

Programma

In twee uur tijd bespreekt Lidwine onder meer de mogelijkheden om borstvoeding en werk te combineren. Daarnaast krijgt u informatie over de meest recente richtlijnen en ontwikkelingen op het gebied van het afkolven, bewaren en opwarmen van moedermelk en het afbouwen van de borstvoeding. Tijdens de miniclass is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Na deze miniclass bent u in staat om op een efficiënte en effectieve wijze, met zowel wetenschappelijke als praktische kennis, ouders antwoord te geven op eenvoudige vragen met betrekking tot de combinatie van borstvoeding en werk.

Praktische Informatie

Data & Locatie
Kosten
Certificaat

Klik hier om u nu aan te melden!

textures_BijOns_Tekengebied 1.png

Ervaringen van collega's

"Een absolute aanrader! Laagdrempelig door de online-formule met veel theorie en praktijk, waardoor je zin krijgt en vertrouwen om ermee aan de slag te gaan." Lydia Verschoor, Logopediepraktijk De Leyens

"Nieuwe inzichten op al bestaande kennis. Fijn dat de IMH gedachte overeind blijft staan!"

bottom of page