Praktijkinfo 2022-01-01T21:34:53+01:00

Praktijk informatie

De praktijk werd in 2010 opgericht door Lidwine Schoonhoff onder de naam Logopediepraktijk Borst & Voeding. In de loop der tijd werd Lidwine naast de behandeling van problemen met het eten en/of drinken steeds vaker benaderd voor de behandeling van problemen op het gebied van spraak, taal, adem, stem en gehoor en de sensorische informatieverwerking. Er ontstond bovendien een nauwe samenwerking met andere zorgverleners. Om deze samenwerking nog meer vorm te geven heeft Lidwine zich in 2016 gevestigd op drie nieuwe locaties. Zij heeft daarvoor een samenwerkingsovereenkomst gesloten met drie paramedische centra, te weten Bloemsaat fysio in beweging in Raamsdonksveer, Jau centrum voor beweging in Made en Paramedisch Centrum-Bosstraat in Oosterhout. Zodoende ontstond ook de behoefte om de naam van de praktijk te vernieuwen. Vanaf 1 januari 2017 staat de praktijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Logopedie Bij Ons | Logopediepraktijk Borst & Voeding. In april 2017 is Lidwine ook een samenwerking aangegaan met JoKi-C, MKD Oosterhout en behandelt zij kindjes die daarvoor in aanmerking komen op de betreffende locatie en indien nodig binnen het gezin.

Logopedie Bij Ons | logopediepraktijk Borst & Voeding staat voor verbinding met elkaar, multidisciplinaire samenwerking en goede kwaliteit! We verbinden ons met elkaar door goede communicatie. Lidwine verbindt zich niet alleen met haar cliënten, maar ook met andere zorgverleners. Door de samenwerking binnen een multidisciplinair team wordt een bijdrage geleverd aan de kwaliteit van de behandeling. Lees hier hoe de kwaliteit binnen de praktijk wordt gewaarborgd. Vindt u het leuk om meer over Lidwine en haar opleiding en werkervaring te lezen? Klik dan hier.

Op deze pagina kunt u informatie vinden over een aantal praktische zaken met betrekking tot de praktijk zoals werkwijze, tarieven en vergoeding, privacy en wetgeving, tevredenheidsonderzoek en de algemene voorwaarden .

Lidwine hoort graag of u tevreden bent over de behandeling. U kunt daarvoor deelnemen aan het tevredenheidsonderzoek (PREM), een review schrijven op de Facebookpagina van de praktijk of op Zorgkaart Nederland. Naar aanleiding van uw opmerkingen kan Lidwine zorgen dat de kwaliteit van haar behandeling nog beter aan uw wensen tegemoet komt.